Pasfoundation@ BRAFA 2022

We blikken graag terug op een bijzonder geslaagde editie van de BRAFA-beurs, juni 2022 te Brussel, waarbij Pasfoundation met trots een reeks kunstwerken mocht tonen op de prestigieuze stand van de Koning Boudewijnstichting, onze structurele partner voor duurzaam kunstbehoud en erfgoed. Stonden dit jaar extra in de picture voor Pasfoundation, kunstenaar Vincent Van Den Meersch, met vnl. abstracte kleurrijke werken en als tegenpool in zekere zin, een topwerk van kunstenaar Piet Stockmans, sterk in z’n soberheid. Fotoreportage onderaan dit bericht.

Eregast van BRAFA 2022 was kunstenaar Arne Quinze, met veel bloemenpracht als eye-catcher. Een impressie van één van zijn werken, als achtergrond op de uitgelichte groepsfoto. Het is de ‘wilde lupine’ – met inspiratie uit zijn vele reizen én eigen tuin – die voor Quinze symbool staat voor diversiteit en de hoofdrol speelt in de imposante getoonde olieverfschilderijen en metalen beelden. Omarm de diversiteit en geniet …!

Eveneens ‘in the picture’: onze genodigden, bedrijfspartners van Pasfoundation die niet alleen kunst op kantoor tonen uit onze erfgoedcollectie maar in deze setting ook ’the bigger picture’ konden aanschouwen. Onze partners geven immers zuurstof aan de stichting én verdere groei van de kunstcollectie.

Wij maakten van BRAFA een bijzonder verbindende bijeenkomst, waarbij de rondleidingen – met oprechte dank aan partner Delen Private Bank –  voor nog meer verdieping en verbinding zorgden. Een mooie fotoreportage als terugblik, waarbij kunst in vele kleuren en vormen alsook onze genodigden centraal staan. Geniet mee (na) en wij verwelkomen ook U graag bij een volgende editie. Get inspired. Stay connected.

Fotoreportage door Juul Voets, fotograaf en vrijwilliger voor Pasfoundation