Nieuws

Dit was BRAFA 2024

Pasfoundation op BRAFA 2024. Herbeleef een topeditie en geniet na met deze dynamische presentatie!

Limburgse ondernemer van het jaar ontvangt cheque van Pasfoundation!

Limburgse Ondernemer van het Jaar GLOBACHEM ontvangt naast 'Award' ook cheque van Pasfoundation!

Terugblik Pre-Opening Expo ‘Connecting Generations’

Nagenieten van de Pré-Opening Expo 'Connecting Generations' bij Delen Private Bank Antwerpen, in de voetsporen van Sofie Van de Velde ....

Inzet Collectie Thomas Neirynck

Geven voor kunst. Thomas Neirynck inspireert onze ondernemers!

Boek nu uw exclusieve ontvangst op Brafa!

Pasfoundation biedt partners de mogelijkheid om een exclusieve rondleiding voor een eigen groep genodigden in te richten. Alle info in dit Nieuwsbericht.

In de ban van kunst. Interview met partner Delen Private Bank

In geprek met Anne-Sophie Delen, 'leading lady voor de kunst' bij Delen Private Bank. Filips De Ferm vult aan ... Geniet van het interview!

KMSKA en méér kunst te Antwerpen. Genieten met alle zintuigen …

Terugblik op een smaakvol en bijzonder kunstig Event voor Pasfoundation te Antwerpen. Laat je inspireren en word ook partner van Pasfoundation!

Expo’s met onze kunstenaars

Beweeg mee op de golven van het leven en een nieuwe lente, met diverse expo's van 'onze kunstenaars' op de agenda.

Kunstwissels bij onze partners!

Binnenkijken bij FUTURN te Kortrijk met een 'make over' en kunstwissel die verrassend mooi uitpakt. Een éxtra troef van Pasfoundation, kunstwissels en professionele plaatsing bij de partners.
2 personen bekijken kunstwerk© Dirk Kestens - Gazet van Antwerpen

ZNA Middelheim brengt Belgische kunst naar ziekenhuis

De helende kracht van kunst. ZNA Middelheim zet Belgische kunst met Pasfoundation in de verf! Unieke samenwerking met mooie persbelangstelling.

10 jaar Pasfoundation met Kunst & Muziek

Terugblik op een topevent 'Kunst & Muziek' in nauwe samenwerking met Mathieu Gijbels. Meerdere kunstvormen in dialoog en genieten met alle zintuigen ...

Video met Jacques Charlier, een innemend kunstenaar!

Op atelierbezoek bij Jacques Charlier die schittert in een video, een realisatie i.s.m. partner Sanofi. Kunst, vaak het recept voor 'eeuwige jeugd' zo toont de immer energieke Charlier ons. Geniet van de video ... 💪📹

Camiel Van Breedam. 65 jaar creatieve arbeid

Gelegenheidsexpo en verwelkoming van Camiel Van Breedam bij Pasfoundation. Ontdek de verscheidenheid in zijn werken met als rode draad zijn sociaal engagement en afkeer van onze wegwerpmaatschappij. Een bijzonder boeiend kunstenaar en overzicht van ruim 65 jaar creatieve arbeid ...

Hoe kunst op kantoor verbindt

Bekijk hier enkele inzendingen van onze partners, creatief met kunst op kantoor of ... hoe kunst verbindt! Met hartelijk dank aan Actief Interim, Futurn, Ingentia Advocaten, Mathieu Gijbels en Oogartsen Maasmechelen. Zij ontvangen weldra een gesigneerd boekenpakket met uiteraard, Kunst in de picture 🙂

Pasfoundation@ BRAFA 2022

We blikken graag terug op een bijzonder geslaagde editie van de BRAFA-beurs, juni 2022. Een mooie fotoreportage als terugblik waarbij naast kunst in vele kleuren en vormen, ook onze gasten en genodigden centraal staan. Graag ontvangen wij ook U, bij een volgende editie, want KUNST INSPIREERT EN VERBINDT. Met dank aan de Koning Boudewijnstichting en aan Delen Private Bank én aan onze gasten. Get inspired & stay connected.

Het Kunstuur & Pasfoundation bundelen de krachten: Nocturnes voor partners!

Het Kunstuur te Hasselt, de ideale setting voor een unieke én feeërieke Nocturne voor partners van Pasfoundation. Terugblik op 1ste topeditie samen met Ingentia Advocaten, Het Kunstuur en Pasfoundation. En of kunst verbindt!

De kunst van het evenwicht. Op atelierbezoek bij Paul Gees

De kunst van het evenwicht, de rode draad in het werk van kunstenaar Paul Gees, voor wie geel de kleur van de hoop is waar we samen, richting 'code geel', op inzetten! We geven u graag een blik in de wereld en het atelier van de kunstenaar die ons een unieke inkijk gaf in zijn universum, dat van hout, steen en staal. Stof voor een bijzonder verhaal, dat elke 'Storm' verzacht.

Partners aan het woord: in gesprek met Bart Lambrechts voor Carglass

Een inspirerend gesprek met een echte People Manager voor wie het ‘glashelder’ is dat kunst kijken én zeker ook kunst maken, rust én energie geeft naast de passie voor de job. Maak kennis met één van onze partners - CARGLASS - wiens engagement we met trots en dankbaarheid graag in de verf zetten. Van harte dank aan àl onze betrokken partners en onze allerbeste wensen voor een gezond en creatief 2022 waarin kunst én mensen samen mogen schitteren ***

‘De kunst van verbinding’: artikel van VOKA Limburg

Mooie bijdrage in het tijdschrift van VOKA! 2 van onze topondernemers met een hart voor kunst, creativiteit én verbinding aan het woord. Van harte dank aan Mark Maesen en Michel Vanderstraeten voor deze inspirerende getuigenissen.

Meet & Greet met kunstenaar bij CALLEXCELL

Kunstenaar Hugo Duchateau op bezoek bij CALLEXCELL, contact center met vestigingen in Sint-Truiden, Luik en Maastricht. Boeiende 'meet & greet' met kunstenaar én CEO Karin Van De Velde (zie foto).

Duchateau & Duchateau: kunstenaarsduo vader & zoon

Vader Hugo Duchateau - opgenomen in de Pasfoundation-collectie - en zoon Kim Duchateau, beiden zeer actief als kunstenaars, brengen voor het eerst gezamenlijk werk uit. U bent van harte uitgenodigd!

Federale Verzekering – De toekomst van Belgische kunst verzekerd!

Federale Verzekering, partner van Pasfoundation aan het woord. Een mooie getuigenis, met kunst te kijk in het Business Center te Antwerpen!

Podcast Piet Stockmans

Kijken naar kunst geeft een bredere blik ... Luisteren naar de stem van de kunstenaar inspireert ook zonder beelden, zo blijkt. Geniet van de Podcast met Piet Stockmans. Met grote Dank aan Nathalie Delporte die voor Mediahuis, voor Pasfoundation en iedereen die het horen wil, een 'kortverhaal' vol levenswijsheid en kunst of course ... neerzette.

Willy De Sauter en Jacques Charlier: 2 van onze toppers in de picture!

Niet enkel in de Pasfoundation-collectie maar ook te kijk in knappe kunstgallerijen, van Antwerpen tot Brussel en ver daarbuiten. Maak kennis met het werk van De Sauter en Charlier, ook onze trots en cultuurtip voor elke kunstliefhebber!

Kunstplaatsing bij Mediahuis in de kijker

Kunstplaatsing bij Mediahuis in de picture. Mooie reportage, met dank aan TVL!

Kunst én Architectuur van Nieuw Zuid naar Zuid

Op zondag 26 september verzamelden we met een toffe groep op Nieuw Zuid, geïnspireerd door onze bijzonder kunstminnende partner Triple Living en lieten ons welkom heten bij Sofie Van de Velde.

Advocate Tinneke Geukens gidst ons door haar kantoor

Advocate Tinneke Geukens, zaakvoerder van Ingentia Advocaten zet onze missie kracht bij. Kijk, luister en geniet van een inspirerende video. Samen zetten we het belang van kunstbehoud met en dankzij steun van bedrijven, in de verf!

Partners aan het woord: in gesprek met Frederik Baert voor FUTURN

Binnenkort bestaat FUTURN 10 jaar. (Her-)ontwikkeling van bedrijfsvastgoed en omvormen van bestaande sites tot een innovatieve mix van duurzame industriële gebouwen, waar kunst een plaats in verdient, daar gaat het 'dreamteam' voluit voor. Future-proof en inspirerend groeiverhaal! Geniet van het interview ...

Notaris Ann Van Laere zet de troeven van Pasfoundation in de kijker!

Eén van onze partners, Notariaat Van Laere & Hennissen met Notaris Ann Van Laere, gidst u in stijl doorheen haar ‘vernieuwde kantoor’ met kunst uit de Pasfoundation-collectie in de kijker.

Video: De Mantel, van pronkstuk op BRAFA naar eye-catcher voor POM Limburg

In deze video vertelt Piet, samen met één van onze ondernemende partners, m.n. Noël Slangen voor POM Limburg, vanuit zijn visie de ontstaansgeschiedenis van Pasfoundation, met als ‘kapstok’ in de getuigenis ‘De Mantel’.

Archief nieuwsbrieven