Hoe kunst op kantoor verbindt!

Met een 30-tal partners toont Pasfoundation Belgische kunst bij een mix van grote en kleinere bedrijven en organisaties uit allerlei sectoren, allen met een 💗 voor kunstbehoud, in heel het land. Dat aanwezigheid van kunst op de werkvloer vele meer is dan ‘decoratie’ en ook bijdraagt aan creativiteit, teamspirit en verbinding, tonen ook de toffe foto’s die wij mochten ontvangen naar aanleiding van onze oproep (voor vrijkaarten BRAFA-beurs).

Bovenal is Pasfoundation een mecenaatsproject waarbij onze partners zuurstof geven aan de stichting en het Pasfoundation Fonds van de Koning Boudewijnstichting (KBS). Genieten van Belgische kunst op kantoor én bijdragen en bewust meebouwen aan een moderne erfgoedcollectie, is wat Pasfoundation uniek maakt! De geëxposeerde kunst bij onze partners kadert zo in een breed, maatschappelijk relevant verhaal en dito kader van de Koning Boudewijnstrichting, dat wij verder kunnen uitbouwen dankzij de giften van een groeiend aantal partners. De aanwezige kunst op de werkvloer geeft bovendien inspiratie en energie, en voor sommige zelfs ‘vleugels’, dat tonen ook onderstaande foto’s …

Partners FUTURN, ACTIEF INTERIM, MATHIEU GIJBELS, INGENTIA ADVOCATEN en OOGARTSEN MAASMECHELEN verdienen met hun inzending een plaatsje in onze nieuwsbrief (juni 2022) en op onze website. Zij tonen als geen ander dat Kunst inspireert én verbindt!

Van harte dank aan onze partners die mee een gezicht geven aan onze kunstcollectie en met aanstekelijk enthousiasme de kracht van kunst op kantoor extra in de verf zetten! De vrijkaarten voor de BRAFA-beurs werden heel graag bezorgd, het gesigneerde boekenpakket hebben deze partners nog tegoed.

Get inspired. Stay connected!