GLOBACHEM, Limburgse Ondernemer van het jaar ontvangt cheque van Pasfoundation

Op 7 december stond niet allen ‘De Limburgse Ondernemer van het jaar’ maar tevens ‘Pasfoundation’ op het podium bij een feestelijke Award-uitreiking. De winnaar van de prestigieuze Award werd bekendgemaakt in de ambtswoning van de Limburgse gouverneur Jan Landmeeters te Hasselt, in aanwezigheid van vele prominenten. Pasfoundation was met trots aanwezig bij deze plechtigheid en oprichtend kunstenaar Piet Stockmans had de eer om een ‘een kunstige prijs’ aan de winnaar uit te reiken.

GLOBACHEM sleepte de Award ‘Limburgse Ondernemer van het jaar’  in de wacht en Els Paesmans en Koen Quaghebeur – samen aan het hoofd van dit snel groeiende bedrijf in gewasbeschermingsproducten en biostimulanten –  mochten naast deze verdiende eer tevens als eerste bedrijf een cheque ter waarde van € 10.000 ontvangen vanwege Pasfoundation! Pasfoundation zet, in samenwerking met partner Mediahuis, zo het belang van creativiteit met aandacht voor Belgische kunst in de verf en kijkt uit naar een kunstinstallatie in de gebouwen van Globachem te Sint-Truiden (voorjaar 2024).

Met deze Award focust de jury onder meer op rendabiliteit, corparate governace en duurzaamheid. Steun aan Pasfoundation betekent voor partners een duurzame keuze en veelal een blijvend engagement om naast de kernactiviteiten ook aandacht te hebben voor een aangenaam werkklimaat, waar Belgische kunst een plaats in verdient. Met deze bijzondere samenwerking geniet Globachem weldra van de meerwaarde van kunst op kantoor, als ‘kunstig kado’ en bron van inspiratie voor ‘Ondernemend Limburg’!

Dat Limburg, daar waar Pasfoundation zijn roots heeft, sterke ondernemers heeft, illustreren ook de andere uitgereikte Awards. Zo mocht Ronnie Leten van Atlas Copco ‘de Lifetime Achiefment Award’ in ontvangst nemen voor zijn impactrijke carrière. De ‘Klimaataward’ werd uitgereikt aan het bedrijf Orbix en als ‘Start-Up van het jaar’ werd Security360 in de bloemetjes gezet.

En zo is de cirkel rond en houdt liefde voor kunst de geest en uw bedrijf gezond 😊. Met dank aan Mediahuis om Pasfoundation met deze samenwerking in de picture te plaatsen en van harte proficiat aan ‘Ondernemend Limburg’ en voorop aan GLOBACHEM een nieuwe partner voor en van Pasfoundation!

Sylvie Van Dun – Pasfoundation