Vrijwilligers met liefde voor kunst gezocht!

Pasfoundation werkt met een klein team, waarbij vrijwilligers mee het verschil maken! Wij kijken uit naar ‘kunstliefhebbers’, die extra tijd en zin hebben om ons te ondersteunen. Op korte termijn zijn we op zoek naar ‘zorgzame én handige helpende handen’ voor ondersteuning bij een kunstwissel bij onze bedrijfspartners. Voorbereidende taken gebeuren vanuit ons depot te Opglabbeek, echter, ook op andere plaatsen kunnen we jouw hulp gebruiken! Meer info. bij onze collectiebeheerder, Henk Heuts, henk@pasfoundation.be en op 0486 455 432 en in dit nieuwsbericht.

Dringend gezocht: Logistieke hulp

Voor hulp bij het zorgvuldig verpakken van kunstwerken alsook transport van en naar bedrijven, verspreid over het land, kijken wij uit naar enthousiaste vrijwilligers met een hart voor kunst die graag een handje toesteken. Zorgzaamheid en respect zijn zeer belangrijk. Rijbewijs en uiteraard, voldoende flexibiliteit en vrije tijd, zijn nodig.

De opdracht die kadert binnen een ruimer maatschappelijk relevant project van Pasfoundation, een private stichting en Fonds van de Koning Boudewijnstichting die als ‘goed doel’ werd erkend en waarbij het behouden van moderne kunst als erfgoed voorop staat, wordt voorzien voor de periode november – december 2020 en zal in een volgende fase concreter worden ingepland. Met een 25-tal bedrijfspartners, waarvan een groot deel in aanmerking komt voor een ‘Kunstwissel’, kijken wij uit naar gedreven en loyale vrijwilligers, met liefde en vooral respect voor kunst, om ons actief te ondersteunen en de kunstwissel vlot en aangenaam te laten verlopen. Samenwerken met een klein team, onder leiding van de collectiebeheerder, en zo je steentje bijdragen voor een bijzonder en heel mooi project dat Kunst én het Bedrijfsleven verbindt. Wij kijken uit naar jouw reactie en enthousiaste inzet!

Vrijwilligers doorheen het jaar

Om ons team van vrijwilligers te versterken, kijken we ook voor andere opdrachten uit naar vrijwilligers in de omgeving van Genk/Opglabbeek, of Antwerpen. Heb je interesse voor kunst en tijd en zin om vnl. op het vlak van logistiek, op diverse momenten tijdens het jaar mee de handen uit de mouwen te steken (assistentie bij ophangen en plaatsen kunstwerken e.a.) of meen jij over andere talenten te beschikken om Pasfoundation als vrijwilliger te ondersteunen, dan kijken we tevens graag uit naar jouw motivatiemailtje!

Vergoeding: Wij voorzien een vrijwilligersvergoeding (en indien van toepassing, km.vergoeding)

Interesse? Stuur meteen een mailtje met jouw motivatie naar Henk Heuts. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op: Heuts, collectiebeheerder, henk@pasfoundation.be, tel. 0486 455 432