Partners aan het woord: in gesprek met Wim Leemen voor KBC

Kunst verbindt. Kunst inspireert. Die positieve boodschap willen wij, zeker in deze uitdagende ‘corona-tijden’, graag met u delen en onze dankbaarheid én steun voor alle bedrijven én geëngageerde mensen in de verf zetten!

Omdat onze partners en de mensen achter het partnership met Pasfoundation onze belangrijkste ambassadeurs zijn, luisteren we graag naar hen en ‘wat hen raakt en ons verbindt’. Het bedrijf, maatschappelijk verantwoord ondernemen en kunst zijn veelal vaste ingrediënten voor steeds weer een nieuw, verfrissend en hartverwarmend gesprek.

In deze bijdrage bijt regiodirecteur Wim Leemen de spits af, die vanuit KBC Limburg niet enkel ‘Een Hart voor Limburg’ maar ook een groot hart voor kunst en cultuur heeft, zo blijkt. We spraken – uiteraard nog net voor de corona-quarantaine – met hem in zijn kantoor te Hasselt, één van de 2 locaties waar kunst uit de Pasfoundation-collectie te kijk is. Samen met Genk zijn deze 2 vestigingen mee toonbeeld van duurzame steun aan Belgische kunst en een mooi maatschappelijk engagement vanwege KBC Limburg. Dank aan KBC, dank aan al onze partners die hun steun geven aan Belgische kunst.

Lees hier het volledige interview en vooral, Let’s (take) care & share the good vibes together!