Partners aan het woord: in gesprek met Claudia Callens voor Durabrik

In deze bijdrage geven we het woord aan Claudia Callens met wie we vlak voor de Corona-maatregelen konden praten over Durabrik, duurzaamheid en vooral over het belang van menselijkheid en schoonheid, waar het partnership met Pasfoundation mooi aansluiting bij vindt. Een boodschap die zeker in deze uitdagende tijden aanspreekt en raakt.

En dat ook kunst verbindt, daar zijn velen zich sinds de quarantaine ook meer en meer van bewust. Muziek, virtuele bezoeken aan musea, kunst in huis en ook kunst in uw bedrijf. Kunst raakt en vertelt, net als muziek of een lange ‘camino’ wanneer dat weer kan, vaak meer dan vele meetings die ons vandaag aan het scherm gekluisterd houden.

Geniet van kunst in al zijn vormen en steun onze Belgische economie én artiesten. Pasfoundation zet zich al jarenlang gericht in voor Belgische kunst en bouwt aan een duurzame collectie en blijvend erfgoed (Koning Boudewijnstichting), mét en voor ons partnerbedrijven.

Maak in deze bijdrage kennis met Claudia Callens, directeur bij Durabrik, kunstminnend ondernemer, partner en moeder van 3 jong volwassen kinderen. Een heel druk en rijk gevuld leven dat met momenten mee rust vindt op de tonen en kleuren van kunst, in en naast het bedrijf waarvan we het maatschappelijk engagement zeker nu graag ‘gePASt’ in de verf zetten. Be inspired en …  ‘bouwen begint bij mensen’, en het overwinnen van de huidige crisis en het blijvend positief inspireren van mensen in en naast het bedrijfsleven, daar bouwen wij graag samen met u op verder!