Kunstpakketten

Ontdek op deze en volgende pagina’s onze nieuwe ‘Kunstpakketten’ die de kunstcollectie van Pasfoundation op dynamische wijze ontsluiten en in beeld brengen. Met 9 Belgische kunstenaars en op dit moment circa 250 kunstwerken is het onze missie om u als partner voortaan op geregelde basis te blijven verrassen met een aangepast en prikkelend kunstpakket. Overtuigd van de creatieve kracht van kunst in het bedrijfsleven, waarbij wendbaarheid meer dan ooit de sleutel tot succes is, zetten ook wij resoluut in op verandering én optimalisatie ten dienste van onze partners! Deze online presentatie geeft u inzage in de volledige kunstcollectie, die we zorgvuldig opdeelden in gecureerde kunstpakketten.

Wij wensen u veel kijkplezier op onze nieuwe subsite waarbij u, startende vanuit deze homepagina met een ‘Overzicht van alle kunstpakketten’, vlot navigeert naar de gelinkte pagina’s per kunstpakket, alsook per kunstwerk, met tenslotte een apart overzicht van ‘bijzondere werken’ (zie onderaan).

Op de webpagina’s per kunstpakket – klik daarvoor op de foto’s op de overzichtspagina hieronder – krijgt u een beeld van de samenstelling per pakket en leest u in een begeleidende tekst ‘het verhaal’ dat de rode draad van het gecureerde kunstpakket omschrijft. Voor de huidige kunstpakketten zijn kunstenaars Jacques Charlier en Urbain Mulkers veelal met een referentiewerk aanwezig, steeds aangevuld met werken van de andere kunstenaars.

Na uw digitale kunstreis doorheen onze collectie, kan u op het online reservatieformulier uw 4 voorkeurpakketten en/of (optioneel) 3 bijzondere werken opgeven. Kunst kijken én kiezen kan voortaan dus à la carte en pér kunstpakket, waarbij wij – volgens beschikbaarheden (zie markering/filter) en op basis van uw voorkeuren – 1 kunstpakket en optioneel 1 bijzonder werk toewijzen. Mocht u bijkomende vragen hebben tijdens uw ‘reis’, stuur dan een mailtje naar info@pasfoundation.be en wij helpen u waar nodig heel graag mee verder op weg … naar nieuwe kunst voor uw kantoren.

Wij hopen van harte u te mogen verblijden en verrassen en kijken uit naar uw voorkeuren!

Partner worden!

De kunstpakketten zijn enkel beschikbaar voor partners van Pasfoundation.

Neem meteen contact op met sylvie@pasfoundation en we verwelkomen u graag als nieuwe partner!