Kunstpakketten

Ontdek op deze en volgende pagina’s onze ‘Kunstpakketten’ die de kunstcollectie van Pasfoundation op dynamische wijze ontsluiten. Met een mix van bekende en minder bekende maar steeds toonaangevende Belgische kunstenaars, bieden wij een unieke collectie aan die met gevarieerde ensembles steeds een representatief beeld van de Pasfoundation-collectie geeft.

Bent u aan de beurt voor het kunnen uitkiezen van nieuwe kunstwerken voor uw kantoor? Fijn! Met volgende richtlijnen kan u aan de slag en wij wensen u een inspirerende digitale kunstreis!

(1) Bekijk hieronder de Kunstpakketten maar vergeet niet te filteren op ‘beschikbare kunstpakketten’. Klik op de foto van een beschikbaar kunstpakket en ontdek de (gemiddeld 7) werken binnen elk kunstpakket. De kunstpakketten/ensembles vormen steeds een geheel, waar u desgewenst een ‘extra werk’ uit andere reeksen kan aan toevoegen.

(2) Zo presenteren wij een reeks van ‘bijzondere werken’ (toegang onderaan deze pagina) en tevens een aparte reeks …

(3) NIEUW – met een straffe selectie werken uit de collectie ‘Thomas Neirynck van de Koning Boudewijnstichting. Deze collectie wordt gedeeltelijk online ontsloten en op aanvraag bezorgen wij u graag het volledige overzicht.

Na uw digitale kunstreis doorheen dit uitgebreide kunstaanbod, kan u op het online reservatieformulier uw voorkeuren doorgeven. U ontvangt nadien nog een bevestiging met de toewijzing van de kunstwerken voor uw organisatie.  En mocht u toch nog bijkomende vragen hebben, stuur dan een mailtje naar sylvie@pasfoundation.be en wij helpen u  graag verder op weg … naar een nieuwe kunstige kijk op kantoor!

Partner worden!

De kunstpakketten zijn enkel beschikbaar voor partners van Pasfoundation.

Neem meteen contact op met sylvie@pasfoundation en we verwelkomen u graag als nieuwe partner!