Jacques Charlier, een innemend kunstenaar! Video i.s.m. partner SANOFI.

Omdat sommige kunstwerken een extra woordje uitleg kunnen gebruiken, gingen we op atelierbezoek bij JACQUES CHARLIER. Dankzij de steun van partner SANOFI – die o.m. een werk van Charlier op de hoofdzetel te Diegem tonen –  konden we een knappe video maken die inzage geeft in het werk en leven van ‘autodidact’ en bijzonder inspirerend én innemend kunstenaar Jacques Charlier 💪.

Kunst, veelal ook het recept voor ‘eeuwige jeugd’, zo toont de immer energieke Charlier (°1939) ons. Een vleugje humor hoort erbij, een brede kijk die hem en ons inspireert en eindeloze creativiteit over vele kunstvormen heen … Neem een klein momentje de tijd en geniet van de video met Jacques Charlier die schittert, inspireert en connecteert in deze video die we met veel trots en dankbaarheid tonen.

“L’art. C’est pas un metier. C’est une PASSION!”

Met hartelijke dank aan Jacques Charlier die schittert in de hoofdrol en tevens aan partner SANOFI, bio-pharmabedrijf met een 💖 voor mens, maatschappij, gezondheid voorop én kunst op kantoor die bijdraagt aan ons welzijn en in deze een glimlach tovert op ieders gezicht 😄.

“Le rire élargit la vision …”  & “Sans l’art. Pas de vie!”