Partners aan het woord: interview & video met Michel Vanderstraeten

Na een mooie zomer, geven wij graag het woord aan Michel Vanderstraeten, hoofd van de Vanderstraeten Groep én voorzitter van de Confederatie Bouw Limburg. Zijn enthousiaste getuigenis, als partner van Pasfoundation, zet het belang van creativiteit én duurzaamheid in het bedrijfsleven ‘gePASt’ in de verf! Bekijk hieronder de video.

Het was een enorm plezier om Michel Vanderstraeten te mogen interviewen. Zijn spontane en verbindende kijk, die naast de kern van de bouwsector, ook oprechte aandacht heeft voor kunst en warm contact met mensen, werkte alvast bijzonder inspirerend voor ons! Laat ook U inspireren door de kracht kunst in het bedrijfsleven.

Kent U bedrijven die graag mee hun schouders zetten onder een mooi én maatschappelijk relevant project met schitterende meerwaarde voor àlle betrokkenen, dan horen we dat heel graag … Samen met en dankzij een groeiend netwerk van geëngageerde ondernemers, bouwen wij met Pasfoundation aan een duurzame toekomst, waar kunst als erfgoed én katalysator voor creativiteit en verbinding in het bedrijfsleven, een mooie plaats in verdient.

Van harte dank aan Michel voor dit toffe interview, dank ook aan Arne Fivez – student aan het RITCS – die de opname knap inblikte, en oprechte DANK aan al onze trouwe én nieuwe partners die samen hét verschil maken.

Wij contacteren weldra onze partners die in aanmerking komen voor een kunstwissel en kijken samen met Michel Vanderstraeten uit naar ‘nieuwe kunst op komst’ en naar jullie blijvend enthousiasme om mee te bouwen aan een mooie toekomst.

Kunst draagt bij aan het mentale welzijn en een gezonde samenleving, want daar gaan we voor! Met aandacht voor de gezondheid voorop, blikken we graag voorzichtig maar zeker vooruit op een activiteit op 23 oktober, bij Studio Pieter Stockmans, uitsluitend op inschrijving (beperkt aantal plaatsen). De vernieuwde werking met kunstpakketten samen met een bijzondere ’toast op de toekomst’ staan op het programma. Interesse? Mail meteen naar info@pasfoundation.be voor een persoonlijke kennisming én uitnodiging.