Advocate Tinneke Geukens over passie voor ondernemen én kunst!

Advocate Tinneke Geukens, zaakvoerder van Ingentia Advocaten gidst u in stijl doorheen haar knappe kantoor te Tessenderlo, waar Belgische kunst mét een krachtig verhaal een bijzondere plaats in verdient.

Maak kennis met Advocate Tinneke Geukens, zaakvoerder van Ingentia Advocaten en sinds 1 jaar (sedert 2020) partner van Pasfoundation. Zij vertelt als geen ander wat kunst uit de Pasfoundation-collectie in haar kantoor betekent en zet kunstbehoud en bijdragen aan het algemeen belang voorop! Daarnaast inspireert zij ons met haar krachtige verhaal waarbij élk kunstwerk een persoonlijke betekenis kreeg …

Schitterend dat de kunstcollectie zo werkelijk leeft én doorleefd wordt uitgedragen door onze bedrijfspartners. Van harte bedankt Tinneke Geukens, en alle partners van Pasfoundation!

Geniet van de video en laat ook u inspireren door de meerwaarde van kunst in uw kantoren en dat vanuit duurzame steun aan het Pasfoundation Fonds van de Koning Boudewijnstichting. Samen met onze partners bouwen wij aan de toekomst van Belgische kunst als blijvend erfgoed die we laten schitteren bij een groeiend aantal bedrijven. Partnerships volgens diverse, zeer toegankelijke giftformules, waarbij u het Pasfoundation Fonds sterk steunt als fundament voor een mooie toekomst én geniet van een wisselend en hoogwaardig kunstaanbod en verrijkend netwerk.

Get inspired. Stay connected! Word ook partner van Pasfoundation. 

Deze video werd gemaakt i.s.m. Arne Fivez, student RITCS/ Vrijwilliger voor Pasfoundation.